Ehdotus tiedekuntamme kärsimyksen lopettamiseksi

Helsingin yliopiston humanistista tiedekuntaa on kohdannut mitä suurin onnettomuus: tenttikuoret ovat loppuneet! Katastrofi uhkaa kestää pitkään, ja väliaikaiseksi ratkaisuksi on ehdotettu konseptipapereita ja vapaamuotoisia ilmoittautumiskirjeitä. Vastustan ehdotusta verisesti!

Koska dekaanin ohjeistuksen mukaisesti tiedekunnalle kelpaavat vain parhaimmat ja hienoimmat tenttikuoret suoraan Parisiumista, niin ehdotankin rakentavassa hengessä seuraavaa ratkaisua:

Meidän on syytä panna heti paras lähettimme asialle valjastamalla hänet nopeimmalla ratsulla, joka kylästämme löytyy. Hän lähteköön välittömästi Pietariin anomaan Keisarilta lupaa kerätä delegaatio Parisiumin matkalle. Suopean Keisarimme tähän varmasti suostuessa matkatkoon delegaatiomme suoraa päätä Ranskanmaalle.

Siellä neuvoteltakoon sellainen sopimus, että painokoneet käynnistetään mitä pikimmiten ja hienoimmat laivat varustetaan toimittamaan ensiluokan tenttikuoria suoraan kotomaahamme. Näin ollen ongelman pitäisi ratketa syksyyn mennessä ja opiskelijat pääsevät taas ilmoittautumaan kunniallisesti ja arvokkaasti tentteihinsä.

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Kaikki, mitä oikeasti opin yliopistossa – Kohtisuora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s